5+1 hasznos kiegészítő nyári autózáshoz
2016. június 21. írta: Avalon Car(e) Services

5+1 hasznos kiegészítő nyári autózáshoz

Ugye neked is vannak nélkülözhetetlen nyári autós cuccaid? Ami esetleg télen a csomagtartóban vagy a garázsban pihen, de amint felcsillannak a nyári nap első sugarai, azonnal leporolod őket. Az általunk ajánlott listáról vajon mindegyiket használod? Hasznosnak tartod őket? Mondd el kommentben!

 haba-organizer-collage.jpg

Szélvédő-árnyékoló:

Alap nyári kellék, szinte mindenkinél lapul egy otthon a garázsban. Leghatékonyabban a fémes, visszatükröződő felületű használható, hiszen visszaveri a nap sugarait és ezáltal nem csak nem forrósodik fel az autó, de egy véletlen gyújtáspont-keletkezést is kivédhetünk vele. Természetesen sokféle mintával is beszerezhetjük őket, de érdemes figyelni arra, hogy fényvisszaverő felülete legyen.

arnyekolo_2.jpg

Hűtőtáska

Ki ne ismerné az utazás közben a táskában felmelegedett uborkás-szalámis-vajas zsemle „illatát”. Broááááf :S

Így aztán minden autózó családnak igazi kincs egy jól szigetelő hűtőtáska, amiben elfér a gyerekek úti szendvicse (hiszen persze, hogy út közben lesznek éhesek), apuka söre és további hűtést igénylő apróságok. Hölgyeknek szintén életmentő lehet a rúzs, szemceruza számára, hiszen melegben hajlamosak megolvadni.

hutotaska.jpg

Csomagtér-rendező utazáshoz

Lássuk csak, mi minden kell egy utazásra… na jó, inkább bele se kezdjünk, mert holnapig fog tartani. Mindenesetre hasznos, ha nem ömlesztve kell a kocsiba bepakolni a gyerekek játékait, illetve az olyan apróságokat, mint nedves törlők, kézfertőtlenítők, kiskanalak, de akár az egyébként kalaptartóra feldobott könyvet is el lehet süllyeszteni egy ülésre akasztható rendszerezőben. 

tarolo.jpg

Felfújható kispárna takaróval

Megesik, hogy a gyerek nyűgös lesz út közben, főleg, ha hosszú útról van szó. Ha nincs teljesen tele az autó, vagy megálltok valahol egy kis időre pihenni, akkor nyugodtan szundíthat egyet anélkül, hogy megfázna (hiszen egy nyáron is lehetséges). De jó szolgálatot tehet a strandon is a napernyő alatt.

takaro.jpg

Autós széf

Ugye te is aggódsz az értékeidért, ha kiszállsz az autóból, de nincs akkora táska nálad, hogy mindent belepakolj, vagy nem szeretnéd magaddal cipelni a strandra? Erre találták ki az autós széfet, ahol minden apróságod biztonságban lehet.

 szef.jpg

+1 Összecsukható kisállat-szállító

Személyes kedvencünk, ugyanis a házi kedvencek utaztatása soha nem egyszerű feladat. Még ha kutyusunk/cicusunk jól is viseli az utazást, hajlamos néha a nyakunkba ugrani és vakarászásért kunyizni, miközben mi az útra szeretnénk figyelni. Ilyenkor jól jöhet egy ilyen némileg nagyobb helyet biztosító szállító, amely kényelmesen elfér a hátsó ülésen és kedvencünk is sziesztázhat út közben, anélkül, hogy megzavarna minket vezetés közben.

kisallat_utazo.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr248829378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása