Sztereotipizált karácsonyi manók
2016. november 29. írta: Avalon Car(e) Services

Sztereotipizált karácsonyi manók

Az megvan, hogy Fitti és Paldi gondol egyet a hideg eljövetelekor és bepattan a fűtött verdába? Ilyenkor számos vezetőtársunk lehozza a szenteket az égből és sajnos a mentőszolgálat képviselői is lépten-nyomon szívstoppot kapnak az önjelölt autóversenyzőktől.
Igen, télen hideg van, ha hideg van akkor előfordul, hogy lefagynak az utak. Ilyenkor a legkevésbé sem érdemes nem megfelelően felszerelt gépjárművel és „majd megáll, van rajta fék” hozzáállással közlekedni az utakon. Következzen néhány zanzásított gondolat: mit, vagy netán KIT kerülj az utakon télen!?

snow-traffic.jpg

1. Kevinék a reszkessetek betörőkből

kids-in-carpool.jpgIgen, kezdjük a „kit kerülj az utakon” tanácsokkal. Minden olyan autót érdemes komoly veszélyforrásként kezelni, amik az átlagos személyautónál több utast képesek szállítani; gondolok itt a hatalmas családi autókra, vagy a téli szünetes táboros csoportokra. Itt a komoly gondot, az egyébként „ügyürübügyürüdecuki” apróságok jelenthetik, miközben élethalál harcot vívnak a hátsó ülésen, hogy kié legyen az utolsó gumimaci. Itt ember legyen a talpán, aki minden erejével koncentrálni tud az utakon mellékesen zajló eseményekre.
Megoldás: Még több édesség, esetleg riogatás a „Mikulás virgácsot hoz, ha nem hallgattok el” bölcsességgel. Tanácsok a közlekedőtársaknak: Legyetek türelmesek, ha még nincs gyereketek, majd megtudjátok, min megy keresztül a delikvens, ha meg van, és Te jobban csinálod, kérlek írj róla könyvet!

grandma.jpg2. Oppa’ Grandma style

Félelem és reszketés a posta-nyugdíj folyósító-piac Bermudaháromszögében. Legyetek türelmesek a kalapos bácsikkal és gurulós kocsis nénikkel, akkor is, ha bepattannak a Suzukiba. Valószínűleg kopott már a vezetési rutin, de töretlen energiával szelik az utakat, mert még mindig olyan jó fejek, hogy Ők szervezik a karácsonyi családi banzájt, szóval értékeljétek a munkájukat és engedjétek, hogy a legrövidebb úton szerezhessék be az alapanyagokat a bájglihez és a hókiflihez.
Grandma’ on board, you won’t bored on roads! :D 

smink.jpg3. Pussycat dolls

Itt túl sok mindent tudnék írni túl sok előítélettel, inkább kulcsszavakat hívnék segítségül a körülíráshoz. A többit rátok bízom :)
Dzsip, telcsi, sminkelés, „nemértem”, „ez piros volt?”, „De cuki kiskutyaaaa… TIFFF!!!”, határ a csillagos ég…

 


kit.jpg4. Knight és az Ő Kit-je

Na ja és ott vannak a macsók, Őket is lehetne a korrektség kedvéért rövid címszavakba foglalni, de az a story hosszabb kifejtést igényel, hogy képes a drága 190 km/h-val repeszteni még a jeges utakon is, csak hogy a Bömbi letekert ablakán átdobhassa a kiszemelt áldozathoz a névjegykártyáját, amin feltehetőleg valamilyen director, CEO, Co-Founder, vagy hasonló titulus virít… jujj, szóval velük is érdemes vigyázni, na és nem csak az utakon.

 

5. Sár, hó, latyak, ónos eső, jég, dugó

Ezeket feltehetően mindenki ismeri, amikor ilyen helyzetbe kerülsz, próbálj meg nem a fenti sztereotipizált egyének egyike lenni, és vezess felelősségteljesen az utakon, hidd el, mindenkinek jobb napja lesz és a decemberi deficites időszakot sem kurtítod egy kasztni fényezéssel vagy egy megemelt KGFB-vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr5612008386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása