Aki korán kel, bérautót lel?
2016. május 17. írta: Avalon Car(e) Services

Aki korán kel, bérautót lel?

avagy miért érdemes időben autót foglalni

Biztos Veletek is megtörtént már párszor, hogy kiszemeltetek valamit, aztán húztátok-halasztottátok, végül pedig szembesültetek vele, hogy bizony jó lett volna előre gondolkodni. Ez a helyzet a nyári autóbérléssel is, ugyanis az egyik legjellemzőbb autóbérlési ok a családi nyaralás kényelmesebb kivitelezése saját autó híján. Így aztán nagyon hamar elfogynak a középkategóriás autók a legtöbb autókölcsönzőnél.

1405538413170.png


Hogy mennyire érdemes korábban gondolkodni?
Hónapokkal! Már akkor érdemes lefoglalni a szükséges autót, amikor a nyaralást lefoglaljuk, hiszen így nyugodtan tölthetjük a nyaralásig hátralévő hónapokat, heteket és maximum azon kell aggódni, hogy minden papucs és törölköző bekerült-e a csomagba, illetve hogy a naptejeket se hagyjuk otthon. Sőt, jelentős összeget is spórolhatunk, hiszen minél korábban foglalunk, annál olcsóbban juthatunk hozzá a kívánt autóhoz.
Ennél fogva nem csak a nyaralás foglalójára érdemes már előre gondolni, de adott esetben számolni kell az autó kauciójával is. Ugyanúgy bérelhetünk online és személyesen is, ráadásul, ha korábban gondolunk az autóbérlésre, akkor van időnk összehasonlítani az egyes kölcsönzők árait, megnézni hol mit kapunk a pénzünkért (Arról, hogy mit kell tudnia egy jó autókölcsönzőnek, ITT olvashatsz bővebben).
További előny, hogy ha korábban foglaljuk le a bérautót, nagyobb esélyünk van rá, hogy az adott időszakra elérhetők a különböző, egyébként korlátozott számban bérelhető, extrák. Így például a gyerekülés, a navigáció, a tetőbox, esetleg napellenző.

holiday-car-rental.jpg


Mi történik, ha valamilyen oknál fogva mégis törölni vagy módosítani kell a foglalást? Semmi ok az aggodalomra, a legtöbb kölcsönzőnél egy bizonyos időszakon belül ingyenesen módosítható a foglalás ideje, az átvételi pont vagy a kölcsönözni kívánt autó.
Ráadásul az időben bérlésnek a rengeteg előny mellett egyetlen hátránya sincs, így bátran javasoljuk mindenkinek, hogy már most foglaljon, ha tudja, hogy a nyári időszakban autóra lesz szüksége.

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr318724654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása