Mit ne csinálj, ha dugóba kerülsz? (a nevetés garantált)
2017. szeptember 26. írta: Avalon Car(e) Services

Mit ne csinálj, ha dugóba kerülsz? (a nevetés garantált)

Szeptemberben tetőződik a forgalom. Megkezdődik az iskola és a reggeli közlekedés kibírhatatlanná válik Budapesten. Összegyűjtöttünk hét (+1) dolgot, amit jobb, ha nem próbálsz ki, ha véletlenül(?) dugóba kerülsz a fővárosban.

angry-man-honking-horn.jpg

1. Ne keresd az okát, hogy miért nem haladnak az előtted levők. Állnak, azért.

2. Ne gyújts rá, ne keresd a kulcsod, ne telefonálj, (ne sminkeld magad) mert mindkét kezedre állandó jelleggel szükség van: ez az 1-es, 2-es, megint „üresbe” váltogatás fárasztó.

3. Igyekezz kora reggel nem elaludni a kormányon! Kellemetlen lenne a végkifejlet.

4. Ne hallgass olyan zenét, amit nem szeretsz! Plusz egy stressz faktor. Ilyenkor a csend a megoldás, mert lehet elmélkedni, hogy miért nem tudnak több, vagy legalább több sávos utakat építeni. Ne mérgelődj!

5. Próbálj ne teherautó után besorolni! Nem azért, mert lassú (mit számít olyankor?), hanem mert kellemetlen szagok terjengnek körülötte.

6. Ne csináld azt, amit apukám! Ha kiszállsz az autóból és üvöltesz, az nem megoldás.

7. Ne nézelődj fölöslegesen! Csak és kizárólag az előtted álló autó féklámpájára koncentrálj!

m7-dugo-e1468170021947.jpg

 

(+1) Ne maradj nyugodt! Hangosan szidhatsz mindenkit, mert senki sem hallja. (de sikeresen elrontod az amúgy csodásan induló napod egy olyan dolog miatt, amit nem tudsz befolyásolni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr8012897926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása