Ezt az 5 autót nézd meg a Párizsi Autószalonon
2016. augusztus 30. írta: Avalon Car(e) Services

Ezt az 5 autót nézd meg a Párizsi Autószalonon

Hamarosan itt az ősz egyik – autókedvelők által - legjobban várt eseménye, a Párizsi Autószalon. A gyártók idén sem tétlenkedtek, számos új modell érkezik az év egyik legnagyobb szakkiállítására, mind a hagyományos, mind az elektromos iparágból.

 mondial-de-l_automobile-6---630x405---_-otcp.jpg

Október 1-6 között a Porte de Versailles melletti Paris Expot ismét benépesítik az autócsodák. Szinte hetente jönnek a friss hírek az érkező modellekről, íme, egy rövid összefoglaló, hogy milyen autókat is fognak bemutatni a gyártók.

BMW 5-ös széria – újdonsága, hogy 360 fokos kamerarendszerrel felszerelt, így távolból is ellenőrizhető, mi történik az oldalával. Így akár azt is bebizonyíthatod a szomszéd néninek, hogy az igenis az ő kiskutyája tisztelte meg újfent az abroncsodat.

Citroën CXperience Concept – hibrid luxusautó, amely külső jegyeiben egyesíti a jövőt és a múltat, egyedi belső kidolgozása pedig finomabb manőverezést és nagyobb vezetési élményt biztosít. Mobilról és tabletről vezérelhető funkciók sokasága, több ponton beépített hangosítás, 19 colos központi monitor és két irányba nyíló első és hátsó ajtók – ezek jellemzik az új Citroënt.

Opel Ampera – 204 lóerős villanymotorral szerelték fel a fejlesztők a Chevrolet Bolt EV európai testvérét, amely 3.2 másodperc alatt gyorsul nulláról 50km/h-ra. Akár 300 km-es hatótávolsága is van egy töltéssel, az akkumulátorokat pedig az utastér alatt helyezték el, így biztosítva helyet és kényelmet az utasoknak. Apple és Android hozzáféréseivel a szórakoztató funkciók hatalmas tárházát kínálja.

Volkswagen – az egyelőre ismeretlen fantázianevű elektromos Volkswagen az Opel Ampera hatótávolságának duplájával, akár 600 megtett kilométerrel kecsegtet. Autójuk egy olyan széria zászlóshajója, melynek keretén belül a Volkswagen konszern 30 új elektromos modellt kíván bemutatni 2025-ig, ebből 25-öt saját Volkswagen márkaként.

Kia Rio – jön a negyedik generáció a Kia legnépszerűbb modelljéből, mely a kívánatos megjelenésen túl egyébként jobb vezethetőséget, hosszabb tengelytávot és praktikusabb belső kialakítást is ígér. Mindezek mellett messzemenően a fiatalok kedvében igyekszik járni a Kia az új Rióval, így valószínűleg az Android Auto és az Apple CarPlay jóvoltából a legtöbb mobilkészülékkel remekül kommunikál majd az újdonság.

A fentieken túl természetesen számos egyéb újdonsággal készülnek az autógyárak, a helyszínen rengeteg új és veterán modell is megtekinthető lesz. A kiállításra a jegy mindössze 16€-ba kerül (a diák 9€, 10 év alatt pedig ingyenes), így aki október első hétvégéjét Párizsban töltené, annak adott a program.

paris_motor_show.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr7811662632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása