Egy csokor vicces autóhirdetés
2018. február 12. írta: Avalon Car(e) Services

Egy csokor vicces autóhirdetés

Eladó az autó! Olcsó! Kedvezményes! Csak most, csak neked adom ennyiért!

Rengeteg autóhirdetést olvasunk nap, mint nap. Amikor vásárolni szeretnénk, már már tudjuk, hogy mely információkat a hányadik sorban találjuk, annyira egyformák a leírások. Viszont vannak kreatívabb személyek, akik – mivel az autójukkal nehéz lenne – a hirdetés szövegével próbálnak megfogni. Ha meg nem is vesszük az eladni kívánt autót, legalább jó nevetünk leíráson.

Az ilyen hirdetésekből gyűjtögettünk nektek egy csokorra valót. (Forrás: hasznaltauto.hu és olx.hu)

Képtalálat a következőre: „for sale”

„Eladom a Golf"emet" ha valaki építeni akar, vagy csak utál télen a buszmegállóban állni akkor itt ez a 81 éves kislámpás 1 ajtós golf. A kaszni jó állapotú, de minden más rossz, minimális szögelni való van rajta, amúgy az autó sérülés mentes csak törve volt. Megkímélt állapotban van, mert hozzá se nyúltunk az állapothoz az évek során, csak az autót használtuk. Az autó keveset futott, de annál többet gurult. Garázsban volt tárolva ezért van meghúzva mindkét oldala. Hölgy tulajdonostól eladó, tehát rossz a kuplung. Az autó egy öreg magánszemélytől lett el lopva. A kilométeróra állást saját kezűleg tekertem vissza azért ilyen kevés.

HIBA: a légzsák nem nyílik, mert nincs benne. E85-tel is megy ha nincs pénzed benzinre. 6 sebességes: öt előre, egy hátra. Télen is indul meg tavasszal, nyáron és ősszel is. Rozsdásodás javítva, azaz ezüst sprével lefújva. Az autó nagyon egyben van, vagy csak gyenge vagyok a csavarok oldásához. Gyűjtőknek eladó, inkább mert reménytelen állapotban van. Ennek mindene eredeti még olajat se cseréltem soha.”

 

Opel, ami sosem kop el

„Ha ki szeretne tűnni a rengeteg Suzuki és fehér F Astra közül ne habozzon, vegye meg ezt, ugyanis most rendkívül olcsón lehet az öné ez az egyhatos Magyarországon marha ritka 3 ajtós szentgotthárdi csoda romlottszalámikék színben, dohányzó férfitulajtól. Az elmúlt 21 évben több 100szor volt jégeső Ausztriában, na ez az autó mindegyiknél jelen volt és az összes jól el is verte. Harcolt az alpesi téli útsózással is, de sajnos itt is gyengének bizonyult, mert rohadtul rohad. Cobra 11-ben minden tömegkarambolban részt vett, de sérülések nélkül úszta meg őket. Motor-váltó-kuplung viszont teszi a dolgát szépen, a maga 160 ezer kilométerével és a kimondhatatlanul sok lóerejével. Full fapad, de legalább nem romlik el benne semmi, nem úgy, mint a francia bagett hazájából érkező förtelmeken. Egynyaras téli gumikkal és osztrák rendezett papírokkal dobta utánam egy labanc paraszt bácsi.

Mangalica, betonkeverő, gillette-penge, pamut zokni és semmilyen csere nem érdekel, vagyis Porsche 911, Panamera és hasonló árkategóriájú gépjárműre szó nélkül elcserélem. A képeken látható hó csak dekoráció, az ár nem tartalmazza.”

 

„Eladó ford fiesta rettenet! 950 cm! 5 literes fogyasztás! Nem dohányzó, svájci professzor felesége használta, hogy a birtokon lévő tóhoz kiautózzon minden nap, fűtött garázsban állt mindig, márka szervizben kizárólag gyári alkatrészekkel szervizelve, törésmentes. Vezetett szervizfüzet, ha akarod ezt le is írom neked egy füzetbe csak hozzál magaddal azt is. (jó a négyzetrácsos is). Összegezve, amire épp akarod, csajodnak boltba járós, vagy csak a gyerekek a kertben, hogy kiéljék magukat rajta, benne, alatta. Vagy csak, hogy kimenj veretni vele a szántásba, vagy a Julikát akarod felszedni a szomszéd faluban, még mindig jobb mintha egy kemping bicikli csomagtartóján kéne megreszelned. Azért ne tűsarkúba szálljon be. A szélvédője be van repedve, de Julika úgy is kancsal és az oldalablakon néz kifele. Ha hozol egy elosztófedelet (1500 pénz az új) és aksit akkor lábon elviheted. Papírt, majd te adsz nekem képeslap formájába, ha haza értél vele! (már itt nálunk a faluba feladhatod indulásnál) Szarul nem jössz ki, mert ha csak eladod a négy kereket alóla és lehúzod hasán a méhbe már csak az élmény miatt is megérte. Nekem se időm, se energiám rá és a szomszéd faluban is elfogytak a Julikák. Ha alkudni akarsz, akkor 40ezer az ára és 30ért viheted így alkudtál 10et! Szólj, az elején mennyit akarsz alkudni és úgy lövöm be az árat. Csak ne értetlenkedj. Köszi!”

 

„Eladom a G1-emet, ha valaki építeni akar, vagy csak utál télen a buszmegállóban állni. 80-as kislámpás 3 ajtós. A kaszni jó állapotú, minimális lakatolnivaló van rajta, nem volt törve! A színe mattpiros: ) 1.3-as II. Polo motoros központi 5 gangos sárkány, 5L-es zabálógép. Vizsgáztatni és forgalomba helyezni kell. Kivonták, mert elfeledtem átíratni. A kábelezését nem árt átnézni. Általában működik, de azért a paksi atomerőmű vezérlését nem bíznám rá arra a gólyafészekre ami a műszerfal alatt van. Egyébként jó alap, a belseje is kulturált. Akit érdekel, 160 pisztolyorrú Mátyásért viheti. Ez mondjuk, lehet kevesebb is: pl. 8db Deák. Esetleg robogót beszámítok, de csak olyat, ami akkor is beindul, ha már otthagytad nálam, különben utánad tolom.

És hogy főnök, mennyi a vége? Hát mentem már vele 160-at is. De ment volna még többet is, csak elszakadt a vontatókötél. Arra meg, hogy miért adom el, azt tudom mondani, hogy van egy BMW-m és inkább beletankolok dupla ennyit, mert ebben félek. Nem azért adom el, mert szar, hanem azért, mert Volkswagen, én meg nem vagyok mazochista. Utaztam eleget a 47-es fapados villamoson. De aki erre izgul, annak nem állok az útjába. Ha több hülyeséget akarsz még hallani az autóval kapcsolatban, hívj fel és garantáltan megkapod: ))).

U.i.: Akinek nincs humorérzéke, kérem ne hívjon fel, ne küldjön felháborodott e-mailt, hogy hogy van képem ezért a rémes járványért elkérni ennyit! NEM KELL MEGVENNI! Miért, talán mások nem kérnek el még többet bontószökevényekért? Akit meg tényleg érdekel, tesz egy ajánlatot, oszt vagy elfogadom, vagy nem.

GYIK: előzetesen a felesleges telefonálások elkerülése végett még pár gyakori kérdésre válaszolnék:

VOLT-E TÖRVE:

- természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervizbe is tréleren hordták Wolfsburgba és a legyek is elkerülték (a színe miatt).

HÁNY KM VAN AZ AUTÓBAN?

-A Km óra állása szerint, de igény esetén oda tekered, ahova akarod!

NEMDOHÁNYZÓ? - Ez az egyetlen nemdohányzó autó az országban, hát még a hamutálat is kimostam: )

GARÁZSBAN TARTOTT?

- hát nem gondolod, hogy kint hagytam a garázsban? Velem aludt az ágyban, amíg az Asszony vigyázott a garázsra, nehogy túlságosan lehűljön, különben nem indult volna a BMW-m: )

MILYEN KIVITEL? Ez a limitált szériában gyártott, eredetileg a román piacra tervezett Foschtalitschka Edition, de a románoknak nem kellett. Azt mondták, nem tudják befogni elé a lovat, mert túl alacsony és mindig a motorháztetőre végzi a dolgát.

Remélem ennyi kérdéssel már sikerült meggyőznöm a tisztelt vevőket, hogy ez a nemzeti műkincs az évszázad vétele. Ez a hirdetés azért lett ilyen, hogy a sok rossz kupecszöveg között legyen egy színfolt és jókedvvel nézegesd tovább a hirdetéseket! Szép napot!”

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr1413658256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása