Egy humoros igazoltatás története
2018. október 01. írta: Avalon Car(e) Services

Egy humoros igazoltatás története

Amerika egyik államában megállítottak egy autóst, mert túl lassan haladt, a járdához igen közel. Ez azokra a sofőrökre jellemző, akik ittasan próbálnak épségben hazaérni egy buliról.

Az adott államban nincs nulla tolerancia, de a rendőrök meg szoktak bizonyosodni arról, hogy az illető valóban képes épségben hazavezetni. Többször el is tekintenek a szonda használatától, e helyett különböző feladatokat végeztetnek az igazoltatni kívánt személlyel.

5802-700x467.jpg

Ilyen lehet például a fél lábon állás, vagy egy vonalon való egyenes séta. A szóban forgó sofőrről viszont kiderült, hogy zsonglőr, ezért a rendőrök arra kérték, mutasson nekik pár trükköt. Természetesen felhívták a figyelmét, hogy ez egyáltalán nem kötelező, hogy ne érezze úgy, kényszerítve van ilyesféle feladatra.

Íme a videó az igazoltatásról. (forrás: youtube)

https://www.youtube.com/watch?v=EF8_Jecacso

Egy kis humor a történet mellé:

Az előadásra igyekvő zsonglőrt megállítja a rendőr.

– Mi az a rengeteg tőr az autójában? – kérdi tőle.

 – Zsonglőrködöm velük.

 A rendőr azonban gyanúsnak találja, és felszólítja, mutassa be a tudományát. A zsonglőr kiszáll, és előadja a produkcióját. Egy arra haladó autós lelassít, és a vezetője így szól a társához: – De jó, hogy abbahagytam az ivást! Odanézz, mit találtak ki a szondáztatás helyett! :D :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr114274819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása