Tavaszi nyereményeső az Avalonnal!
2016. április 22. írta: Avalon Car(e) Services

Tavaszi nyereményeső az Avalonnal!

Az Avalon idei első nyereményjátéka alkalmából a résztvevők egy családi belépőt nyerhettek a Babilon Centerbe, illetve egy hónap ingyenes Carsharing használattal és egy 25 pontos járműdiagnosztikával gazdagodhattak. A nyertest a Babilon Centerbe az Avalon Rent utaztatta.

babilon_fb.jpg

A nyereményjátékon azok vehettek részt, akik lájkolták az Avalon Carsharing és a Babilon Center facebook oldalát, illetve megosztották a nyereményjáték képét.

A szerencsés nyertes az április 9-i, szombati napot választotta nyereménye első részének felhasználására, azaz a Babilon Centerbe látogatásra. Ezúton is gratulálunk Simon Editnek, aki kisfiával, kisfia barátjával és annak édesanyjával vehetett részt az élményprogramokon. Editéknek nem kellett gondolkodniuk a helyszínre jutáson, ugyanis az Avalon Rent biztosított számukra egy autót és egy sofőrt, aki lakhelyükön felvette őket, illetve a program végén haza is vitte.

A helyszínre érkezés után készítettünk néhány fotót nyerteseinkkel, illetve bekísértük őket a Babilon Center Tudományos játszóházába is, ahol számos fizikai jelenséget próbálhattak ki. Az itt eltöltött egy óra után két különböző élményprogramon vettek részt, melynek keretében betekintést nyerhettek az űrhajózás tudományába és az egyiptomi kultúrába is.

Íme néhány gondolat nyertesünktől:

„Köszönjük, jól éreztük magunkat. Az animátor sokat hozzátett, nagyon érdekes előadásokat tartott. A gyerekek nagyon élvezték!”

_mg_8435.JPG

Edit azonban nem csak a családi belépőjegyet nyerte meg, hanem lehetőséget arra, hogy kipróbálja az egyelőre Magyarországon kizárólag az Avalonnál elérhető közösségi autómegosztó rendszert, a Carsharinget – mindezt egy hónapon keresztül kaució-és regisztrációs díj nélkül.

Ezen felül saját autója is részesül némi törődésben, ugyanis az Avalon Bosch Car Service szerelői 25 ponton átvizsgálják, így bátran vághat neki a nyárnak és a külföldi nyaralásnak, hiszen biztos lehet abban, hogy az összes lehetséges hibára időben fény derül.

Ha Te is játszottál, nem kell szomorkodnod, ugyanis április játékunkon is nyerhetsz mind Carsharing felhasználást, mind átvizsgálást, illetve egy Pániq szoba belépőt is.

Ha pedig csak átvizsgáltatnád az autódat, a Bónusz Brigádon megtalálod kuponajánlatunkat és 12.000 Ft helyett csupán 2990 Ft-ért lehet a Tiéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://avaloncarservices.blog.hu/api/trackback/id/tr728655034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása